Nota Legal

El domini: http://www.tothicap.com és propietat de l’empresa Tot hi cap SL, amb el NIF B17936790 Registre Mercantil de Inscr. Reg. Merc de Girona, Tom 76, Foli 97, Full GE-1360. Insc 1a. El domicili de l’empresa és Pol. Ind. Girona – Crta. N-II, Km 706,5 – 17457 Riudellots de la Selva (Girona) També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el +34 972 478 100 o l’e-mail: info@tothicap.com

 

Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Tot hi cap SL.

 

Responsabilitat en els enllaços:

Tot hi cap SL inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’aquests. Tot hi cap SL no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

 

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Tot hi cap SL amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Pol. Ind. Girona – Crta. N-II, Km 706,5 – 17457 Riudellots de la Selva (Girona), Ref. Protecció de dades.

  • Amb la garantia de AESS
  • Busques trasters en altres províncies? Clica aquí
M’interessa