Preguntes Freqüents

Resol de manera ràpida qualsevol dubte que puguis tenir.

Per a més informació, contacta’ns ràpidament

Que és un Self Storage?

Tot Hi Cap és un centre de trasters individuals i privats, vigilats amb càmeres i alarmes i amb accès 24 hores i 365 dies l’any. El client pot entrar al edifici sempre que ho vulgui a buscar i a portar les seves coses al seu traster. És uns servei per empreses i per particulars.

Com contracto el lloguer d’un traster?

Ens pots visitar a la nostre oficina on triarem l’espai més adequat, en funció dels m² que necessitis, i un cop ens facilitis les teves dades, podem fer un document que signarem ambdues parts. També ho podem fer on-line però és millor que ens vistis per conèixer com funciona  el servei i on és el teu traster.

Hi ha permanència?

L’estada mínima és de 1 mes i el màxim, el que tu vulguis.

En quin horari puc anar al meu trater?

Pots anar-hi sempre, 365 dies a l’any i a qualsevol hora del dia o la nit.

Què no puc guardar a un traster?

És prohibit d’emmagatzemar aliments o mercaderies peribles, animals o ésser vius, combustibles o materials inflamables, líquids o elements que continguin gasolina o gasoil, olis, dissolvents, etc… materials tòxics, perillosos i olorosos, així com qualsevol substància il·legal o articles obtinguts il·legalment, i qualsevol altre objecte o mercaderia que estigui prohibida per la legislació aplicable. Diners, joies i metalls o objectes preciosos, armes de foc. Així mateix queda prohibit de posar-hi motos o vehicles que podem guardar-los al pàrquing de vehicles del centre on hi ha la zona habilitada per a guardar-los.

Puc posar prestatges al traster?

Sí, pots posar-hi prestatges sempre hi quant no es foradi ni es pengi a cap paret o partició entre trasters.  Si vols te les podem vendre o llogar.

Puc portar el meu candau?

Sí, pots portar el teu però el nostre és més segur perquè ha estat dissenyat per a tancar els trasters.

Tinc els béns assegurats si són dins el traster?

Si, cada traster té una assegurança inclosa en el preu de 300€ per a cada metre quadrat contractat. Així un traster de 2m cobriria fins a 600€ ( 2m x 300€)

Vull assegurar el meu traster a un valor més alt, puc fer-ho?

Si, consulta’ns i digues fins a quina quantitat vols tenir els teus béns assegurats i et calcularem l’extra mensual que has de pagar per a tenir més assegurança.

Puc canviar de traster?

Sempre que vulguis. Tant si vols anar a més gran com a més petit. Pagaràs la part proporcional de dies que has estat en un traster i en l’altre.

Com dono de baixa el meu traster?

Ens has d’avisar amb 15 die d’antelació de que deixaràs el traster per correu (info@tothicap o telèfon 650.86.87.61) i un cop arribi el dia és tant fàcil com buidar-lo, endur-te el teu candau i tornar-nos la targeta d’accés.

Que faig si tinc problemes tècnics?

Tens el telèfon de l’empresa 650.86.87.61 on trobaràs sempre algú disponible o bé tens un telèfon d’emergència on acudir a l’entrada de la oficina.

Com puc portar les coses?

Pots portar-ho amb vehicle propi o bé et podem deixar una furgoneta 4 hores (pagant el quilometratge a part) o bé et podem fer el servei de mudança. També et podem llogar la nostre furgoneta si has fet servir les 4 hores de cortesia.

Com entro les coses al traster?

Pots aparcar cal cotxe davant mateix de l’edifici, i des d’allà tens carrets, transpalets, carretilles.. que poden ajudar-te a portar les coses fins al teu traster.

He de fer la mudança amb vosaltres si només vull traster?

No. Pots llogar el traster i fer-te tu mateix el trasllat fins aquí. Fins i tot et podem deixar la nostre furgoneta durant 4 hores.

No vull traster, però em podeu fer la mudança?

Si, fem mudances a Catalunya i en especial a la província de Girona amb professionals qualificats.

Hi ha fiança al traster?

Si, sempre s’ha de deixar un mes de dipòsit que es torna al final del contracte del lloguer de traster.

Com puc llogar una furgoneta?

Consulta a la oficina si hi ha disponibilitat i et farem un contracte de furgoneta. Pots utilitzar-la entre setmana o bé al cap de setmana.

Com puc contractat el servei de mudança?

Explica’ns que has de traslladar, i de on a on, i et farem un pressupost per hores. Estimarem les hores que hi podem estar i us demanarem una paga i senyal per a guardar el dia. El dia de la mudança calcularem el total d’hores i se facturaran la resta d’hores pendents. Si han estat menys hores, també us les tornarem. (Servei mínim de 2 hores)

El parking de caravanes i vehicles és vigilat?

Si, amb càmeres i alarmes i amb un vigilant nocturn que compartim enter varies empreses.

Puc guardar la meva caravana/moto/cotxe només uns mesos?

És possible però el preu mensual varia respecte els preus de contractes anuals.

Tot hi cap,
a 10 minuts de Girona!

A prop teu… ens trobem a Riudellots de la Selva, en un punt estratègic al costat de la Carretera Nacional II, l’AP-7 i també la C-25.

  • Amb la garantia de AESS
  • Busques trasters en altres províncies? Clica aquí
M’interessa